Hej och varmt välkommen till Ögonpodden!

Jag som har skapat den här podcasten heter Jonas Upphagen och är Leg. Optiker med MSc i Klinisk Optometri. Det betyder att jag har studerat optometri i 4 år på högskolenivå. Jag arbetar som ambulerande optiker på bemanningsföretaget Bright Optical och jag har arbetslivserfarenhet från både ögonklinik och glasögonbutik.
I den här podcasten kommer jag att intervjua människor i optikbranschen. Podcasten riktar sig mot allmänheten men fram för allt till aktiva inom branschen. Syftet med podcasten är att ge större insikt om vad man som optiker kan arbeta med, men jag kommer även att diskutera olika ämnen inom ögon och optik samt bjuda in intressanta gäster.
Min målsättning är att skapa intressanta och lärorika möten eftersom jag själv tycker om att lära mig nya saker och finner det är väldigt roligt att lära ut och utbilda andra. Min målsättning är att under året träffa både leverantörer, optiker, ortoptister, ögonläkare, forskare och designers.

Om ni har tips på gäster eller om ni har frågor till mig så är ni välkomna att maila mig på jonas.upphagen@brightoptical.se

Följ gärna #ögonpodden på Instagram för att snabbt kunna ta del av de senaste avsnitten.

På återhörande!

Med vänlig hälsning Jonas Upphagen

Erbjudande

Vi erbjuder dig nu möjlighet att vara med och göra reklam i Ögonpodden genom ett fördelaktigt erbjudande!

Prislista